top of page
Diamond Puur-Co.png
Inzicht krijgen in systemen, patronen, situaties en organisatie.
Ik ben Sylvia en opgegroeid in de regio Den Haag. Via PUUR-co kan ik mijn kennis en ervari

Ik ben Sylvia en opgegroeid in de regio Den Haag. Via PUUR-co kan ik mijn kennis en ervaring combineren met mijn passie. Persoonlijke en professionele ontwikkeling en coaching voor jou als individu, jou als ondernemer of jullie als team. Door diepgang, strategische visie en een behoorlijke dosis analytisch vermogen en (organisatie) sensitiviteit kan ik je inzicht geven in systemen, in patronen, situaties en organisaties. 

Sylvia Torn

Als coach begeleid ik mensen of organisaties die zelf de regie willen nemen in hun werk en persoonlijke leven, zorg voor inspiratie en relatie met zichzelf en de ander. Ik help je om vragen op te lossen!

 

• Wat zijn je drijfveren?

• Wat zijn jouw unieke persoonlijke kwaliteiten?

• Hoe maak je optimaal gebruik van je talenten?

 

Mijn stijl kenmerkt zich door een zakelijke benadering met aandacht voor het individu. Ik coach vanuit betrokkenheid, bevlogenheid en met (een gezonde dosis) humor. 

 

Wil jij jouw grenzen verleggen, (belemmerende) overtuigingen aanpakken, patronen doorbreken, vernieuwend(er) denken of veranderingen realiseren? Ik kan je hierbij begeleiden. Vaak weet en voelt iedereen wat goed voor hem/haar of zijn onderneming is. Ik coach je bij het doen en ervaren, door te voelen en merken welke veranderingen er optreden om met die ervaring de praktijk, jouw leven en jouw werk in te stappen.

Wil jij er achter komen wat jij en je team(leden) nou echt belangrijk vinden? Ik onderzoek graag samen met jou op welke wijze jij jouw gewenste verandering kan realiseren. Wat kan ik voor jou persoonlijk, jou als ondernemer of jullie als team betekenen? 

"

Er is maar één iemand die verandering kan realiseren en dat ben jij!
bottom of page