top of page

Een leven zonder dromen is als een tuin zonder bloemen.

Reviews

Groen bord
Image by AARN GIRI

Marieke

Sylvia is voor mij een inspirerende en enthousiaste coach. Met haar aanpak moedigde ze me aan om vertrouwen te hebben in mijn eigen kunnen. De oefeningen die ze daarvoor gebruikte waren niet alleen leuk, ze spraken tot de verbeelding en lieten zien dat je echt alle kracht in jezelf hebt. Ook de delen van jezelf die je liever niet ziet laat ze je omarmen. Ik denk vaak aan de oefeningen terug en merk dat het me dan zelf goed lukt om weer in mijn kracht te staan!

Roze bloem bloei

Louza

Het begon met LEF, daar werd Sylvia mijn talentcoach.

Ze was een echte supporter van mij en hielp me de weg te vinden op zoek naar een passende baan. Eerst hebben we mijn kwaliteiten in beeld gebracht. Sylvia bracht me in contact met vrouwenacademie de Mussen voor een leer- en werktraject en het ontwikkelen van mijn Nederlandse vaardigheden. Nu heb ik een opleiding die bij mijn vaardigheden past en kan ik hiermee aan het werk. Dank je Sylvia! 

Bloem van de Dahlia

Janneke

Ken je van die mensen van wie je vrolijk wordt op het moment dat je ze ziet? Zo iemand is Sylvia. Sylvia creëert een fijne sfeer waarin je open durft te vertellen. Ze geeft je het gevoel dat je goed bent zoals je bent. Sylvia heeft veel kennis, kan theorie toelichten, en laat je zelf tot inzichten komen door praktische oefeningen te doen. Door Sylvia heb ik meer zelfvertrouwen en meer inzicht in patronen gekregen. Ik kan iedereen een sessie met Sylvia aanraden!

Dandelion Leaves_edited.jpg

Wendy

Thnx voor wie je bent en wat je voor me doet. Positieve vibe, tools en inzichten. Ik doe het zelf, maar met sterke mensen achter me of eigenlijk naast me. Dank voor je steun, vertrouwen, lessen, input, support, tools, tips and tricks.
Black Spa Stones .jpeg

Blog

Steppingstones

Je  kent ze wel die stenen in het water waar je als kind zo graag overheen wilde lopen. Van de een naar de andere steen springen en kijken of je droog aan de overkant komt. Je dacht er niet te veel over na, ging er vol vertrouwen voor en het verveelde nooit.

 

Op dat moment beseffen we de metafoor nog niet direct. .......

Black Spa Stones .jpeg
denkwijze Puur-Co.jpg

Inspiratie

We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.

"

Tips and tricks

"De rivier heeft geen haast en komt toch, ondanks vele obstakels, altijd daar waar hij heen gaat

1. Maak groter wat goed gaat 

2. Doe meer van waar je blij van wordt  

3. Denk terug aan succesvolle momenten 

4. Vier je successen 

5.  En vergeet vooral niet te genieten

I can - Puur-CO.jpg
bottom of page