top of page

Doe er meer van

Sylvia Torn

22 aug. 2022

Je talenten in beeld is zo leuk maar ook zo waardevol. Maak voor jezelf eens twee lijstjes met waar je (best) goed in bent en een tweede met waar je blij van wordt.

Ik weet bijna zeker dat de rode draad hieruit je bij van alles gaat helpen, zowel privé, in relaties als zakelijk.

Ken je dat gevoel dat iets wat niet goed of naar je zin gaat je (te) lang kan bezig houden! Het blijft maar in je hoofd zitten. En dan ook vaak op momenten dat het je helemaal niet uit komt. Omdat we dit al zo lang doen, zijn we hier ook nog eens heel goed in geworden.


Van nature blijken we minder goed in het vieren van onze successen. We nemen dit (lekker nuchter) als vanzelfsprekend aan en stappen hier snel over heen, in de waan van de dag. Veel coachees geeft ik de tip om groter te maken dat waar je goed in bent. En om meer te doen van dat waar je blij van wordt.


En omdat praktijkvoorbeelden altijd het beste werken, hier eentje voor na je (zomer)vakantie ☀️


Om nog wat langer in je vakantiestemming te blijven en nog een beetje na te genieten. Kies een week lang iedere dag een foto van je vakantie waar je blij van wordt of waar je met passie aan terug denkt. Doe hier wat leuks mee. Druk de foto af, stuur het aan vrienden of deel het op social media. Ik hoor jullie ervaringen heel graag.

Veel plezier! En vergeet niet te genieten.

bottom of page