top of page

Lichtpuntjes

Sylvia Torn

22 dec. 2023

We kennen ze allemaal. Situaties waarin we het graag anders zouden willen kunnen of doen. En vaak weten we ook wel iemand die daar toevallig heel goed in is.

We kennen ze allemaal. Situaties waarin we het graag anders zouden willen kunnen of doen. En vaak weten we ook wel iemand die daar toevallig heel goed in is.We kennen ze allemaal. Situaties waarin we het graag anders zouden willen kunnen of doen. En vaak weten we ook wel iemand die daar toevallig heel goed in is.


Zelf had ik een hele lieve en ook nog eens favoriete tante. Zij was mijn grote voorbeeld in het leven als het gaat om ‘dankbaarheid’ en ‘positiviteit’. En ook zij had de nodige tegenslag op haar pad gekend. Door dat wat het leven in petto heeft te omarmen en dat wat er wel is (nog) groter te maken heeft ze er alles uit gehaald. Ik noemde mijn tante mijn lichtje. En als ik dit schrijf besef ik dat ze dat ook was.


Oud en Nieuw 2023 kreeg ik een kaartje van haar met een prachtig gedichtje.

Ik deel het graag ook met julllie:


Lichtpuntjes


Soms zijn ze groot


Soms zijn ze klein

Je hoeft ze niet te zoeken

Je kunt ze ook zijn


Het kan! Leren van anderen. In coaching noemen we dit Model-Leren. Eigenlijk letterlijk van je model iets leren. Heb jij ook iets waar je wel eens naar zou willen kijken en wie is jouw grote voorbeeld?

Misschien leuk om hier samen een over te sparren @PUUR-co.


Voor nu sprankelende feestdagen!

bottom of page